2024.10.18.

Rólam

Üdvözöllek az mTm Stúdióban!

„Nem tudom, mit hoz a sors, de biztosan tudom: csak azok lesznek igazán boldogok, akik megtalálják, hogyan szolgálhatják mások jólétét.”

Bach Tamásnak hívnak, mindig is elkötelezett voltam az emberekkel való foglalkozás iránt, és úgy éreztem, hogy a masszázs az én hivatásom. Az a célom, hogy segítséget nyújtsak, és közösen érjük el a hatékony fejlődést sportoló ügyfeleimmel. Az, hogy enyhíthetem a fájdalmakat és növelhetem a sportolók teljesítményét, nagy örömmel tölt el.

2005 óta foglalkozom közérzetet javító szolgáltatásokkal, és célom, hogy támogassam a hozzám fordulókat. Fontos számomra, hogy ne pazaroljuk az időt, hanem a közös célok elérése érdekében dolgozzunk együtt. Ha nem érzem, hogy segíteni tudok, vagy nem látom biztosnak, hogy a közös munka sikeres lesz, akkor őszintén kommunikálom ezt. A bizalom és a kölcsönös elkötelezettség alapvető számomra, hiszen a terapeutáddal való együttműködés nem csupán pénzkérdés!

Tudom, hogy a sportolók mentális állapota jelentős hatással van a fizikai teljesítményükre és céljaik elérésére. Mint masszázsterapeuta, számíthatsz rám támogatásomra, és bármilyen magánéleti gond esetén is kereshetsz, hiszen célom a teljes körű támogatás.

Folyamatosan képzem magam, mert hiszem, hogy a szakmában mindig van új, amit tanulhatunk. Képzéseim során nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi szakemberek tapasztalataira is alapozom tudásomat. Eredményorientált, egyedi technikákat alkalmazok a hatékony és gyors fejlődés érdekében.

Az mTm Stúdiót 2020-ban nyitottam meg Óbudán, a sportolók számára, széleskörű szakmai tapasztalattal. A sportmasszázs segít javítani a teljesítményt, növelni az izmok rugalmasságát, csökkenteni a sérülések kockázatát, és felgyorsítani a regenerációs időt. Emellett hozzájárul a méreganyagok eltávolításához és az izmok optimális oxigén- és tápanyagellátottságához.

A stúdióban személyre szabott sportmasszázst nyújtok, különféle technikákat alkalmazva, hogy elérd a legjobb teljesítményt és eredményeket.

Tudom, hogy a sportolók mentális állapota jelentős hatással van a fizikai teljesítményükre és céljaik elérésére. A sportpszichológiában szerzett ismereteim alapján segítek a sportolóknak mentálisan felkészülni a versenyekre, olyan technikákat alkalmazva, mint a vizualizáció vagy a relaxáció. Ezáltal javul a koncentrációképességük és a teljesítményük.

Várlak szeretettel, és együtt dolgozunk azon, hogy elérd céljaidat!


Továbbképzések:

  • Professzionális Köpölyöző Terápia
  • Bambuszmasszázs
  • Taping technikák haladó
  • Sportmasszázs technikák mesterkurzus
  • IASTM műszer asszisztált lágyrész mobilizáció
  • Sportmasszázs a test erősítéséhez
  • Sportpszichológia I-III.
  • Sportpszichológia akkreditált

Alapképzések:

  • Sportmasszázs alapképzés
  • NITA Kinesiology Taping Basic Course – Nasara International Taping Academy
  • Svédmasszázs

Az mTm Stúdió, ahol „a test műhelye”, ahol a „fájdalom szentélye” és ahol mindenki megtalálhatja a saját megoldását a fejlődéshez.

 

Bach Tamás sportmasszőr,

Bach Tamás sportmasszázsterapeuta,

mTm Stúdió,

mTm Sportmasszázs Stúdió,

Bach Tamás mTm Stúdió